Στη ΛΑΡΚΟ ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιος

ην αγωνία των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ αφουγκράστηκε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος επισκεπτόμενος σήμερα, 6 Μαρτίου 2020, το εργοστάσιο στη Λάρυμνα, όπου εργάζονται πολλοί συμπατριώτες μας Βοιωτοί, ανταποκρινόμενος στην επιθυμία του Σωματείου Εργαζομένων.

Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τους εργαζομένους παρουσία του Διευθυντή του εργοστασίου κ. Χρήστου Κοττάκη και άκουσε τα προβλήματά τους, οι οποίοι του τόνισαν ότι από τη βιωσιμότητα της επιχείρησης εξαρτάται το εργασιακό τους μέλλον και το μέλλον των οικογενειών τους.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την αγωνία του για το σύνολο των εργαζομένων από όλες τις περιοχές, τονίζοντας ότι η προσευχή της Τοπικής μας Εκκλησίας είναι όλοι να διατηρήσουν την εργασία τους για την ανατροφή των οικογενειών τους, την ανάπτυξη της κοινωνίας μας, αλλά την ευρωστία της εθνικής μας οικονομίας. Τόνισε ότι όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές θα πρέπει να καταβάλουν προσπάθειες ώστε να βρεθεί η καλύτερη λύση και ανέφερε ότι από την πλευρά του θα συνεισφέρει μέχρι εκεί που του επιτρέπει ο θεσμικός του ρόλος.

Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Γεώργιο για την επίσκεψη αυτή.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο Κοκκίνου, όπου με τη χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους τον υποδέχτηκαν οι μικροί μαθητές. Ο κ. Γεώργιος μίλησε με τα παιδιά, άκουσε να του μιλούν για τα μαθήματά τους και τα ενδιαφέροντά τους και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο. Ο Σεβασμιώτατος κάθε χρόνο στην αρχή της σχολικής χρονιάς επισκέπτεται και κάνει τον Αγιασμό στο Σχολείο αλλά και όποτε βρίσκεται στην περιοχή δεν παραλείπει να επισκεφθεί το Σχολείο. Αυτή η κίνηση δεν περνάει απαρατήρητη από τους μικρούς μαθητές, οι οποίοι δείχνουν την χαρά τους κάθε φορά που βλέπουν τον Σεβασμιώτατο.  

imtl.gr

Σχετικά